mati akal!

salam sejahtera diucapkan kepada tuan tuan dan puan puan blogger sekalian. Di kesempatan ini...cewahhhhh.. hahahaha.. Ehhh, dah brapa lama aku tak update?? Aku sedang kehilangan ingatan nih!
Banyak actually aku nak taip tapi masa tidak mengizinkan keran petang ni aku ada modul dan malam ni plak ada test subjek minor. So, pepandai lah aku buat cerita. Hahaha


Apa kata malam kang lepas test aku perah otak karang ayat untuk penuhkan entry aku. Ini adalah pemikiran di luar jangkaan ye.. So, kepada sesape yang rasa nak lempang sumpah seranah aku tu sangat dialu2 kan. Tapi jangan sumpah aku tak leh jawap paper malam nih plak. Sebab aku nak lulus lah beb!... Maksehhhhh.. haha! Peace!

Nota kaki: Kang aku upload gambo baekkk punye banyak hokeyyyyyy!!!

1 comment:

Liyana Faten Safuraa said...

fifi.
atin da tuka blog baru.
follow taw!