Trip to PAHANG ! =))

Hello everyone ! =))

Nampak tak ke'frequency'an aku update sekarang. HAHA ! Silalah puji. Kalau bukan anda nak puji siapa lagi kan. Gimme me a big applause yahhh. Takdalah blog bersawang kan..kan..kan.. =))

Dengan ini tujuan aku meng'update' adalah sekadar untuk menunaikan janji. Kang tak tunai ada jugak yang kena panah petir kan.. HEHEHE ! Mintak dijauhkanlah perkara sebegitu kannn... Amen ! Aku sebenarnya ingat² lupa aku dah update trip ke Pahang ke belom. Kalau lah aku ter'double' update maafkanlah yeeee.. Ngeeee~~~

Well, sampai RnR mana tahh baru snap pic. Lepak² jap sambil breakfast. AKu pelik tengok dak² lain semua amek nasik. Aku bukan lah taknak tapi pasal nak jalan jaoh so, aku pun telan air liur je lah.. HAHAHA !













Dah sampai UMP ! Yeayyy ! Err, FYI UMP kan ada 2. Satu UMP Gambang satu lagi UMP Pekan. Yang kitorang g UMP Gambang. Besaaaaaar lah dia punya library. Well, aku adalah student Resource Center Mgt. So, visit library ini adalah perkara biasa bagi student macam aku. HAHA ! Tak caya cuba kau tanya budak lain.. =)) Pic malas nak upload bebanyak sebab errr perlulah aku cakap kenapa ? why..ohhh whyyy.. Sebab line lagi lambat dari siput sedut. HUK..HUK..

Nota kaki: janji dah ditunaikan *sambil angkat² kening* =))

1 comment:

mr. neezam said...

komen jen kejap pasal saye ade entry pasal ump. ye, im umpian :)