nak jadi pelakon punya pasal

Hello everyone !
Berdirinya saya disini adalah untuk.. cecececececece.. Taklah, aku duduk ok. Dekat kerusi kaler biru sambil menatap wireless yang super lembs ! Anyway, aku berterima kasih lah jugak dengan wireless nih. Kalau kau takde memang tak berhapdet lah rumah aku kan. HAHA !

Ohhh, sebenarnya saja nak cerita benda² yang berlaku dekat kolej aku kan.. FYI, aku punya kolej kan ada budak² fakulti TEKA. Errr, sila google TEKA tu apa ehh. Sebab macam malas nak explain. Nak dijadikan cerita, semalam dalam hujan lebat yang penuh kesyahduan cecececececececeeehhh HAHA ! Setiap sem budak²  ni macam ada berlakon apa tahh. Kebetulan pulak sem ni dorang acting depan blok rumah aku. So, aku pun dengan bangganya menonton wayang percuma arahan errrr.. entah lah.. HAHA !
















Maaf untuk gambar yang tak bersusun. HAHA ! Aku memang suka letak gambar tunggang langgang tak ada caption. So, dah nampak betapa hebatnya pengorbanan mereka untuk jadi pelakon ? Siap berguling² atas simen yang entah berapa ramai manusia dah pijak, berapa ekor kucing dah berak, berapa buah kereta dah lalu lalang. HEHE. Kan senang jadi resource center-er macam aku ni. Tak perlu guling² jerit² kena siram, kena jerit, pengsan².. =)) Tapi tu lah, masing² ada cita², impian kan. Apa pun penghalang, macam mana pun bentuk cara, dugaan, sanggup je rempuh, redah bagai.. So, TAHNIAH diucapkan kepada mereka kerana berjaya menyempurnakan tugasan mereka. Semoga menjadi pelakon yg terkenal sutu hari nanti. Dah gemer jangan lupa aku yawwww ! =))

Nota kaki: Errrr, say nothing yawww ! Peace ! =))

4 comments:

cikkirahaneh :) said...

mcm pelakon betul jaa .

hee :p

Fifiey said...

hahahaha.. bakal2 pelakon betol lah tu.. =))

Syat0za said...

anda tak skali berlakon ke? konpem mantap! haha :D

Fifiey said...

errrr. saya tak ada bakay terpendam lah wakk.. hahahaha.. bakat mengarut ada lah...=))