I-CiTy MomeNt..@____@

Entry ini adalah entry lapuk. Sudah lama nak post tapi sebab line maxis macam hampeh bila malam, niat jadi terbantu tengok citer MY FAIR LADY lak.. hahahaha.. Dah lama sangat entry nih.. Tapi saje nak post kan.. hahaha.. Buang masa weekend2 macam ni baik post something on the blog kan.. Ber pekdah sket..

Actually we'ols punya plan bukan nak g i-city pon. Tapi g sunway Lagoon. Kat sana plak xdak sape nak tangkap gambar. Masing2 syok mandi-manda kan. So, kat SL takda gmbar langsung sangat la.

Yang ado gambar kat i-city je la.. Tu pun sume lampu lip lap kat sana tak buka sangat. sebab hujan kot. Nak bergmabo pon guard kat situ asyik2 tiup wisel jerk.. menyampah aku.. Padehal bayar kot RM2 masuk sana untuk parking.. hahahaha.. Berkira giler..




Banyak lagi pix kat i-city tapi sebab hujan so, pix jadi tak berapa nak cantek kan.. Kitorang redah je hujan tuh.. Yang penting duk Selangor nih sampai i-city kan. Takdak lah orang kata aku nih katak di bawah akuarium..Tak berjalan keluar langsung. Duk mengadap buku 24/7..ouh.. very-not-me lah hokeyy.. hahaha..


nota kaki: saya gemok tak? *pengsan kalau ada orang cakap gemok*=((

8 comments:

fathiah said...

best nye. nk p jgk :)

miss faten said...

Nak pegi I-CITY :DD
nak pegi nak pegi tapi jauh ouh ~
nak kena kumpul duet neh ;))
Money money money :DD

Fifiey said...

faten, nanti klo dah ckop wet ajak kite skali ehh.. hehe

Fifiey said...

fathiah, jom.. nak g lagik.. hehe

shazika said...

wohaaa
seronoknyerr

Fifiey said...

shazika..sonokkkk.. jom pg.. hehehe

Solehah said...

cantik eh ict ni..

Fifiey said...

solehah, mmg cntik tp mlm je la.. hehehe