...tolong ingatkan aku!

fuh..fuh..
ade habuk sket..
macam dah nak bersawang sebab aku ketandusan idea untuk menulis menaip.=))
bila aku baring nak lelap macam2 benda yang aku nak post.
Tapi bila dah bangun sume hilang. Standard lah tu kan! Haha..
Sinis bukan!
Eh.. blog ni dah macam blog puitis je.. haha! again..
Aku memang suka pada bahasa2 yang puitis tapi tak bermakna aku 'dalam hati ada taman'.. haha
Tapi sebab bahasa yang puitis itu ada makna di sebaliknya..
Ada maksud yang tersirat..
lembut didengar..putar jilat celup..oreo! haha..


Ouhh..jauh intro aku tuh.. sebab.. ye! aku ketandusan idea di tahap kritikal...
Dan jiwa masih kosong dengan momen2 indah.. Haha! ouhh sudah lah mengarut. Tidak indah didengar dibaca mereka!.. haha

Aaaaa.. aku suke ANA RAFFALI! Aku suke sebab dia main gitar! Suke sebab die sweet! Sebab aku khayal dalam petikan gitar lagu2 dia.. haha! Aku suke semua lagu2 dia. Paling aku suka TOLONG INGATKAN AKU! Dia punya lirik memang terbaekk la.. simple tapi padat! Pegilah ushar vids ANA RAFFALI sini!

see! sweet tak sweet die nih.. Berbaju kebaya kurung memetik gitar. Sebab tu aku tertarik ngan imej die nih.. ^__^


nota kaki: aku suke video tolong ingatkan aku tuh sebab ade zahiril adzim! Haha..

7 comments:

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

huhu..kmk pun dh ketandusan idea mok polah entry br tok..

Fifiey said...

hehehe.. boh jak taduak molah entry bha.. kah jak lirik lagu sia.. haha

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

hahaha...kmk on jak...hihi..
:)

Fifiey said...

bha.. bila nak start misi taduak towk.. haha

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

nunggu arahan dr bos besar jak tok...hhihi..

Fifiey said...

sapa bos besar ktk? mek bos kecik bah.. haha

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

bos besar kmk...ialah...kmk mpun...hihihi..