buang masa part 2!

tak perlu amek masa yg alama nak sambung citer buang masa aku. Sebab now tengah free & jari jemari pun tengah rajin nak menaip.. So, meh aku merapu kat sini pasal citer buang masa bersama member2 lama.. Member2 lama here means dak2 umah lama aku.. Still close ngan dorang.. Kadang2 lepak kedai makan sesama malam2, share2 citer & Rabu lepas kitorang plan kuar sesama.. Bukan lah sume bekas dak umah aku tu aku ajak kuar.. TAK AKAN kot.. Myra & Megy jekk.. Yang lain tuh malas nak citer.. Lebih2 lagi ada yang berpatah arang dengan aku.. Siap selisih bahu boleh buat tak kenal. Tak perlu kot aku mention sapa dia sebab aku memang menjaga hati orang.. See, baik tak aku.. hahahaha

So, Rabu lepas outing ngan budak 2 orang tuh la.. Sebab si Myra dah berzikir2 kat telinga aku bila nak kua bila nak kua kan.. Then plan punya plan aku bagi lah suggestion pi Sunway Pyramid.. Even bukan my first time tapi sebab dah lama tak pi rasa macam tak confiendent plak.. hahahaha.. Tapi at last dengan kuasa bulanku, kitorang sampai gak dengan selamat! hahahaha..

 First checkpoint.. hahahaha.. mestilah tandas! Aku suka tandas kat SP nih sebab cantekkk plus bersih ada cermin besau bagai.. Tapi tak suka bab air tuh.. Ko datang sendiri sini kau tau kenapa aku tak suka.. hahaha


see, sebab ada cermin besau bagakkk aku jadi gila lensa sudah.. hahaha! macam kau tak besa kan..ehhh, aku gemok tak??


Second checkpoint! hahaha.. parkson sajokkkk.. sebab mencari baju, suar N bla3.... Tapi aku terpandang ada cermin sisi so aku tak melepaskan peluang itu.. hahahaha.. Bosan kot tunggu dorang pilih2 barang.. hahaha


Nih kat kedai jepun kot.. hahaha.. sebab banyak barang2 jepun kat dalam tuh.. Plus, ada plak kasteme jepun masuk sama ngan kitorang kan.. haha! Dan dia menjadi model tak berbayar aku..


 saja nak asah skill mengedit kan.. hahahaha.. Padahal macam apa tah aku edit.. hahaha

Ni sure lah ko tau kat kedai apa kan.. 

Ice skating! Aku tak main punggg.. Dah bape kali datang sini still tak berani nak try.. Nengok orang jatuh bedebuk sudah la kan.. Then hari tuh plak ada sorang dak pompuan jatuh n kepala dia terhantuk kat ice tuh.. Bunyik dia makk oiiiii.. aku kat tingkat 2 tuh boleh dengar kauuuu.. Nyaring kot! Sure budak tuh pening2 kan sebab pekerja kat situ pimpin dia kuar n nampak macam dia pun pening2 je jalan..


Nih bukan la last checkpoint.. hahaha.. Sebab lain2 dah malas nak tangkap.. lalalalalala


nota kaki: diam2 sudah nengok banyak gambo aku syok sendiri.. hahaha

1 comment: